BATMAN / MERKEZ - FERNAS ORTAOKULU

FERNAS ORTAOKULU

Adres
PETROL MAH. 151 SK. NO 21 İÇ KAPI NO 1 ÇEVRE YOLU VOLKWAGEN SERVISI ARKASI BATMAN/MERKEZ
Vizyon
İçinde bulunduğumuz çevrenin ekonomik, sosyal ve kültürel durumunu göz önünde bulundurarak; bilgili, toplum sorunlarına duyarlı, ahlaklı ve demokrasiyi özümsemiş bireylerin yetiştiği bir kurum olmak.
Misyon
Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda; okulumuzdaki her bireye ulusal ve uluslararası ölçütlerde, yeni bilgi beceri tutum ve davranışlar kazandırmak; onları hayata, mesleğe, üst öğrenime hazır, maddi ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek için gerekli ortamları sağlamak.
Başarılar
Halk Oyunlarında İl Birinciliği Atletizm İl Birinciliği Bölge Üçüncülüğü Güreş İl Birinciliği Bölge İkinciliği
GİRİŞ:8.30 ÖĞLEN ARASI 12.50-13.40 ÇIKIŞ:15.15
DOĞALGAZ
TOPLU TAŞIMA
BATMAN/MERKEZ
OKUL İL MERKEZİNDE
Sportif Etkinlikler
Atletizm,Futbol,Futsal,Güreş,Bocce,Dart,Voleybol,Halk Oyunları,Badminton,Basketbol,Oryantiring,Geleneksel Çocuk Oyunları...
TÜBİTAK 4006 Proje çalışmaları.
Diğer Hususlar
Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün TÜPRAŞ Kodluyorum, Modelliyorum, Üretiyorum Projesi kapsamında okulumuzda Teknoloji Tasarım sınıfı oluşturuldu.